Sezona 2012-13 očima předsedy

15.07.2013 08:16

Hodnocení proběhlé sezony

 

Je těžké jednoznačně ohodnotit  uplynulý ročník.Á tým skončil po šestadvaceti kolech na devátém místě se 34 body a záporným skórem 54:56.

Po podzimu ,kdy byl třináctý s devíti body a venku neuhrál z osmi zápasů ani bod ( předpokládám, že to nikdo v Hradci nepomatuje) ,na jaře po posílení získal 25 bodů .

Po té co z I.B třídy spadli Blovice A a Merklín A prohrál s Meclovem se baráži Hradec vyhnul jen díky neuvěřitelnému výsledku v posledním kole , kdy domácí Letiny remízovaly s již jistým účastníkem baráže Předenicemi a prohrály i na penalty.O ten bod jsme Letiny předskočili, a tak můžeme umístění týmu vzhledem k podzimu hodnotit jako úspěšné.

Nejvýše hodnotím výkony Jiřího Hrdiny ml., Norberta Vávrovce, Radka Kubíčka a Petra Kostě. Také chci poděkovat trenérovi panu Stanislavovi Baxovi za poctivou práci a hlavně za ten „zázrak“, kdy v jarní části tabulky Hradec získal třetí místo za silnými týmy Přeštic a Chotěšova.

 

Bé tým skončil po dvaceti kolech sedmý s 28 body,také záporným skórem 43:49. Podzimních dvanáct bodů na jaře navýšil na šestnáct. Přesto to nestačilo a tým spadl do nově vznikající IV.třídy .Měli jsme na sedmém místě po přepočtení nestejného počtu kol ve III.třídách horší koeficient než Neurazy (32 bodů : 22kol =1,45) o pět setin,což je jedna remíza navíc. Škoda že jsme třeba nebodovali v Dnešicích , nebo doma v posledním kole s Líšinou.

Nejlepšími hráči Bé týmu byli Jaroslav Janeček, Martin Jelínek , Jiří Kaplan a Jiří Hrdina st.

Podzimní část sezóny tým vedl Vlastimil Toman, kterého na jaře nahradil Miroslav Hula ml.