Losiná "B"-SH Buldozer 0:1

12.05.2010 15:30

9.5.2010
Losiná "B"-SH Buldozer
0:1(0:1)
Sestava Hradce: Dufek M.,-Varga,Krejčí,Toman J.ml.,Toman M.,-Hulina(50´Frydrych), Procházka,Šubrt,Kaplan,-Janeček(72´Oppl),Marko

14´ přímý kop ze středu hřiště,rána na hlavu ,hráč ve zdi uhl,míč zaplaval a bylo 0:1
37´ Krejčí ŽK za faul na hráče zezadu při úniku
89´ Marko ŽK za zakopnutí míče

Za první půli jsme si zasloužili vyhrávat,druhý poločas se odehrával většinou mezi naším velkým vápnem a naší polovinou.Soupeř přes velký tlak se nedostával do vyložených šancí.Hradec stále bránil v devíti hráčích,až získal body.Ne moc pohledné utkání,ale tvdě vydřené body.
Hodnocení:
Dufek 1mínus -nedostal gól,hodně se snažil vybíhat.
Varga 2 -sem tam chybka,nepřesnost.
Krejčí 2 -solidní výkon,dřel a makal,dohrával s bolestí třísel.
Toman J. 2 -jako Varga,odehrál si své.
Toman M.2 -mám výhrady k pozičnímu postavení při hře bez míče.Občas nezajišťuje,tak jak by stoper měl,ale hraje na hráče.
Hulina 2 mínus-Pavel měl na sebe nejlepšího hráče soupeře, ovšem nepřekonal fakt,že nemůže útočit a měl by se soustředit jen na jeho hlídání.Po té co ho vystřídal Frydrych,se změnila hra,protože tím,že jej uhlídal začal soupeř míč jen nakopávat a tím se snížil tlak na naši obranu.Uvědomuji si,že si Pavel vzal mimořádně dovolenou,aby s námi mohl jet.Osobně si jej cením pro defenzivní práci a tak mě v 50´mohli odvážet,když přímo před lávkou se vykašlal na hráče,následně pustil balon na Vargu,který mohl mít.Do dalších deseti vteřin flustrován sestřelil úmyslně hráče.Vždyť říkal o půli,ať ho dám do útoku a nechám hlídání na někom jiným mladším.Na vydírání jsem hodně alergický.Tudíž jsem střídal,a hezky jsme si popovídali.Nedalo mě to a dnes jsem projel statistiky na internetu.Ano dal letos za Áčko dva góly (s Žákavou,možná jeho životní výkon) a za Buldozer ve třetí třídě jeden.Z tohoto pohledu nemohu očekávat žádné gólové hody,když jej dám do útoku.
Procházka 2 mínus-90 minut je moc.Nebylo to špatné,mohlo to být lepší.
Šubrt 2-asi pořád čekám zázraky.Ke konci docházela šťáva.
Kaplan 2-dobré standartky,slušná přihrávka.Ke konci také síly ubývaly.Vadilo mi,že se neustále cpal do středu hřiště a díky tomu se nemohlo hrát tolik po jeho straně.Zejména Šubrt jej tam s hledal,když držel míč,ale často to musel vzdát.
Janeček 2 mínus-první poločas běhal a rozbíjel hru obránců soupeře.Na brankáře výborné. Druhou půli už to bylo horší,asi hrát v půjčených kopačkách o číslo menších není úplně to pravé pro nohy.
Marko 2-měl hlavou všechny výkopy od brankáře,bohužel ve dvou lidech na soupeřově půce se ofenzívní koncert konat nemůže.
Frydrych 2-splnil na rozdíl od Huliny ůkol a uhlídal nejlepšího hráče soupeře. Michal se krotil jak mohl,ale hrát ještě tak dalších deset minut,tak nedohrál.Jeho záložník nevydýchal,jak je střežen.Michala okopával,držel,přetlačoval dokonce mu dal pěstí.Což Michal samozdřejmě okomentovával,nenechal se zastrašit a dvakrát po něm ošklivě vyjel ve skluzu kolíkama napřed.
Oppl 3-makal,snažil se,bohužel momentálně na víc není.
JK

Diskusní téma: Losiná "B"-SH Buldozer 0:1

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek